ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ

ДИСКУСИОННИ ФОРУМИ
Дата и час: 19 Май 2013, 16:35

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2010, 20:02 

RaDe0N* написа:
За магистри платено знам със сигурност, че има разсрочено плащане, но там таксите са 800+ лв. на семестър.

За задочно и за редовно обучение ли или само за редовно? Впрочем информация за кандидат магистърския прием през 2010/2011 изнесена ли е някъде, защото нищо не откривам из сайта на ТУ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2010, 23:27 

Scorr написа:
[Ем зависи от човека, пък и особено телекомуникации не е от най-трудните специалност.

Ти луд/а ли си бе, знаеш ли, че имаше дни във втори курс, в които от 7:30 до 17:30 имах упражнения и само един ден без задължително присъствие? Първи курс се изкарва някак, но втори си е истинската резачка, почти като трети :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2010, 23:35 
Аватар

KumchoVulcho написа:
RaDe0N* написа:
За магистри платено знам със сигурност, че има разсрочено плащане, но там таксите са 800+ лв. на семестър.

За задочно и за редовно обучение ли или само за редовно? Впрочем информация за кандидат магистърския прием през 2010/2011 изнесена ли е някъде, защото нищо не откривам из сайта на ТУ?

За всякакъв вид обучение, виж тук -> http://tu-sofia.bg/normativni/taxi-plateno-09.pdf има първа и втора вноска.

calc
The COOL Google Chrome

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 05 Авг 2010, 23:47 

Elektra_ написа:
rodi1i написа:
Извинявайте за въпроса, но кога се плаща 2-рия семестър и съществува ли вариант да се плати разсрочено?

Заплаща се най-късно до втората седмица от началото на семестъра, но за разсрочено плащане не знам. Помня, че миналата година някой също се интересуваше от това, ако не ти е проблем опитай да потърсиш. Сигурна съм, че имаше изчерпателна тема по този случай.

Аз за моя втори семестър си изчаках Евронаградата от първия :lol: Щом аз мога да чакам - и те могат (-; А и не се притеснявай, ако стане напечено - тези от канцеларията ще те потърсят (-;

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: 09 Авг 2010, 22:45 
Аватар

dodo написа:
Приет съм телекомуникации, но освен да уча ще трябва и да работя и се чудех дали това би било фатално? Четох че е много трудно следването, но все пак трябва да се изкарват пари...дали преподавателите са разбрани или..?

По-добре не рискувай ;)
Аз сега ще съм 3-ти курс и започнах работа по специалността и се замислям дали ще ми стигне времето като почне семестъра, пък преставям си какво щеше да е ако бях 1-ви курс :lol:
ТУ се грижи да не ни е скучно през следването.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: 09 Авг 2010, 22:47 

KumchoVulcho написа:
Впрочем информация за кандидат магистърския прием през 2010/2011 изнесена ли е някъде, защото нищо не откривам из сайта на ТУ?

Пред студентска канцелария на ФТК отдавна има правилата и сроковете за кандидатстване и класиране. Другаде не съм гледал.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]