Разяснение за дублиране и сливане на мнения на потребител

Съобщения от администраторите

Moderator: Глобални Модератори

Locked
User avatar
Yordan Yordanov
Администратор
Posts: 525
Joined: 18 Jul 2004, 23:28
Skype: sezalski
Location: София - Запад
Contact:

Разяснение за дублиране и сливане на мнения на потребител

Post by Yordan Yordanov » 19 Oct 2012, 15:02

Поради възникнал интерес и полемика относно потребителите adi и viktoria15, с цел избягване на всякакви недоразумения бих искал да уведомя заинтересованите за следното:

:arrow: Поради технически проблем и/или забравена парола потребителят с име adi не е успял да влезе във форума на 17.Октомври. Липсата на достъп до регистрирания в профила на потребителя e-mail адрес прави възстановяването на паролата по e-mail невъзможно и принуждава потребителя да създаде нов профил с потребителското име viktoria15.
:arrow: На 17.10 и 18.10 потребителят публикува мнения от името на viktoria15.
:arrow: На 18.10 получих запитване по лична бележка от потребителя viktoria15 относно проблем с достъпа на потребител adi. Направих проверка и се установи, че двата профила са създадени от един и същ потребител.
:arrow: Предложих решение на проблема за възстановяване на достъпа на потребителя adi с актуализиране на адреса на потребителя и възстановяване на паролата впоследствие.
:arrow: Потребителят viktoria15 беше деактивиран, а собствеността върху мненията на viktoria15 бяха прехвърлени на потребителя adi.

valeri.g
Posts: 69
Joined: 08 Feb 2012, 07:03

Re: Разяснение за дублиране и сливане на мнения на потребите

Post by valeri.g » 19 Oct 2012, 21:59

Такаааа.Значи хора които живеят с Ректора или са от неговото обкръжение мненията им се дублират и сливат ,а на такива като мен които ви пишат Истината и ви отварят очите мненията им моменталически се трият.Браво ,ето така се изкарват заплатките.Работете.Това е демокрацията ,свободата на словото и печата.Такава в тоз крайно десен и пълен със секретни сътрудници и агенти на ДС университет няма.Да вземем например Академичния съвет......човека от него имат досиета и агентурно минало- поне за сега с толкоз съм запознат.Моля ще имате ли нещо напротив да им побликувам именцата и агентурните псевдоними.Некви притеснения от нещо,a?

User avatar
Yordan Yordanov
Администратор
Posts: 525
Joined: 18 Jul 2004, 23:28
Skype: sezalski
Location: София - Запад
Contact:

Re: Разяснение за дублиране и сливане на мнения на потребите

Post by Yordan Yordanov » 19 Oct 2012, 22:28

Валери, хайде стига с тия глупости и конспирации. Съвсем надлежно обясних какъв е проблемът, който няма нищо общо с твоите случаи и публикации, които са критикувани по съвсем други причини. А мнението ти не е изтрито, а преместено. Сам можеш да се досетиш как можеш да го достъпиш.

valeri.g
Posts: 69
Joined: 08 Feb 2012, 07:03

Re: Разяснение за дублиране и сливане на мнения на потребите

Post by valeri.g » 20 Oct 2012, 06:38

ОК.Всичко е наред.С горното което написах не търся никакви конфликти и провокаций.Не целя да обидя или засегна нито теб ,нито adi . И двамата знаете че Ви уважавам.Малко са хората в ТУ като Вас.Просто ми стана малко криво и обидно.И аз като adi се бях зарекъл да не посещавам повече форума по каквато и да е причина.Обяснимо защо.Но ми беше интересно след изявленията на СП в медийте дали ще има някакви коментари във форума и затова влязох.Радвам се че тези проблеми за които съм алармирал и писал преди близо година и половина започнаха да се потвърждават и да излизат наяве.Нека сега всички които ме нападаха по една или друга причина да гледат и да си затварят устите.Лично теб искам да те попитам ако си гледал материала,това което съм казал и написал знаеш преди колко месеца ИСТИНА ли е? Знаеш за какво говоря ,нали ?
Господина от СП можеше да бръкне малко по надълбоко ,и откровенно пожали ТУ.
Това вече не са криминални историй които ме засягат лично.Да се притесняват тези които са замесени.Много добре знаеш,че разполагам с още достоверна информация от тъй наречената конфиденциална,но бях до тук.Не съм шпионин,а просто един буден и съвестен гражданин.С моите действия доказах,че не обслужвам ничий интереси и не се боря за мазния кокал както много от пристрастените(знаете защо) драскачи във форума се опитваха да ме изкарат.Никой не ме е гонил от ТУ.Станах ,сдадох и си заминах.След като видях че не се взимат никакви мерки и че нещата и с новото ръководство няма да се променят реших,че по важно за мен е моето и здравето на моето семейство отколкото бъдещето на родното образование.Е аз направих своя избор и мисля че постъпих правилно.Отново казвам ,съжалявам че влязох отново във форума,но пък това предишното което написах отново е самата Истина чиста и бистра,колкото и да не им се иска на някой хора.От тук нататък ще се стремя да не влизам тук, въпреки че вече пиша без напрежение и не влагам нерви.На хората които ме подкрепиха и повярваха желая от все сърце, крепко здраве ,много щастие и късмет.Другите си го знаят.

MaiMunKa
Posts: 5
Joined: 21 Oct 2012, 15:07

Re: Разяснение за дублиране и сливане на мнения на потребите

Post by MaiMunKa » 06 Nov 2012, 21:51

До Knopper
Е това не може да допуска един сис админ. Не ни пука коя е ади, виктория и т.н. Моя акаунт също беше помлян незнайно защо. Моля, купете система позволяваща лична кореспонденция между нас и сис админа само и единствено на лична. Не занимавайте всички с това. Колкото до valeri.g е нали вече е напуснал, как така пише в теми достъпни само за вътреши.....Кой го допусна до служебния си ПС или отново е пропуск на същата система? И ако сис админа е решил да дескредитира всички да си подаде сам оставката! За всички останали форуми тези постъпки са недопостими! Успех с маймунджелъците!

Locked