Нуждая се от малко информация за Индустриално инженерство (на английски)

В този форум се обсъждат: информация за предлаганите в ТУ специалности, преместване от една специалност в друга, преместване между факултети на ТУ, декани на факултетите, факултетни съвети

Moderator: Глобални Модератори

Post Reply
User avatar
Evii
Posts: 1
Joined: 06 Jul 2015, 19:51

Нуждая се от малко информация за Индустриално инженерство (на английски)

Post by Evii » 06 Jul 2015, 19:56

Здравейте! :-D Прочетох доста теми за тази специалност, но не можах да стигна до заключение дали е добра или не. Можете ли да ми напишете своите мнения по въпроса? :)

ceci95manund
Posts: 2
Joined: 28 Jun 2015, 15:44

Re: Нуждая се от малко информация за Индустриално инженерство (на английски)

Post by ceci95manund » 07 Jul 2015, 20:38

Здравей,бъдеща колежка!
Специалността е добре замислена,ама изпълнението не е толкова добре! :-D Можеш да научиш много,може и почти нищо да не научиш и пак да изкласиш-зависи от теб,защото както повечето специалностти в ТУ,ако не седнеш сам,трудно ще разбереш всичко само от лекции и упражнения.Като цяло повечето учители не се заяждат както в повечето факултети,ама и английския им на някои е трагичен,може би за това! :-D Деканчето също е печено.За реализация не мога да ти кажа,че все още съм първи курс,ама от завършилите и учащите по-горни курсове специалността,са ми казвали,че са търсени,понеже са инженери с език,а една приятелка дори работи като директор в една фирма(без връзки :-D ).
Друго предимство е организация ESTIEM(за всички студенти,които учат индустриално инженерство),че можеш да обиколиш голяма част от Европа за малко пари.
Аз си харесвам специалността,макар и да има кусури!
Ако имаш още въпроси на ЛС! ;)

Post Reply