Трендафилов
Moderator: Глобални Модератори
-
Честно да ви кажа и аз чух доста оплаквания... и на мен не беше ми писал точките от 1 напълно решена задача, казах му...написа ги. Всъщност си взех изпита и то не с много учене. Ако учите ( все пак затова сте дошли тука ) няма как да не го вземете....ама разбира се не да прочетете 2 страници или колкото и да е ама само теория и айде...решавайте задачките които дава за домашна и няма да имате никакви проблеми.
Иначе, като преподаване, според мен се справя с пъти по - дорбе от повечето преподаватели в ТУ, нямало е нещо което да не разбера на лекции, да не говорим че умее да задържа вниманието на студентите.
Иначе, като преподаване, според мен се справя с пъти по - дорбе от повечето преподаватели в ТУ, нямало е нещо което да не разбера на лекции, да не говорим че умее да задържа вниманието на студентите.
Курс: III
Специалност: АТТ
- haskovkata
Re: Трендафилов
При Иван Трендафилов изпит се взима лесно, ако присъстваш на лекции редовно и учиш сам. Той е от хората, който иска студентите да научат нещо, а не да зубрят и преписват. Изпитите малко хора ги взимат, което е вярно, но най -лошото (или хубаво за някои), е че помни всеки един студент, от кой факултет е и как се казва!
4 курс, ФПМИ
Ти не си ли във ФПМИ? Вий там сте малко и нормално да ви помни. Аз редовно му ходех на лекциите, но не помогна особено. Нито съм видял да е запомнил някой от колегите ми как се казва...
Memento Mori!
Ремонт аудио-видео техника, компютри|skype: fanat_ot_gorata
Той е от хората, които обичат да им се пълни банковата сметка!!!haskovkata wrote:При Иван Трендафилов изпит се взима лесно, ако присъстваш на лекции редовно и учиш сам. Той е от хората, който иска студентите да научат нещо, а не да зубрят и преписват. Изпитите малко хора ги взимат, което е вярно, но най -лошото (или хубаво за някои), е че помни всеки един студент, от кой факултет е и как се казва!

-
Че то друг вид хора има ли
(кой не обича да му се пълни банковата сметка )

Курс: III
Ми иди му я напълни тогава, какво чакаш?
- Misssixty931
Добре де, на нас не ни спомена нищо за курса на жена му и ни каза, че неговия изпит се взима най-лесно и не би трябвало да имаме проблеми с него, това като шега ли да го разбираме 

Приложна математика и информатика
Поток: 12
Група: 73

-
Според мен ще го "спомене" след като скъса 80-90% от потока 

При вас в "Приложна математика" е като друг човек буквалноMisssixty931 wrote:Добре де, на нас не ни спомена нищо за курса на жена му и ни каза, че неговия изпит се взима най-лесно и не би трябвало да имаме проблеми с него, това като шега ли да го разбираме

-"Векторите v,w,r правят дясно ориентирана тройка !"
-"Колеги колко лява е тая резба ?"
==================================================
calc
The COOL Google Chrome
-"Колеги колко лява е тая резба ?"
==================================================
calc
The COOL Google Chrome
- Misssixty931
Да бе, много яко се държиRaDe0N* wrote:При вас в "Приложна математика" е като друг човек буквалноMisssixty931 wrote:Добре де, на нас не ни спомена нищо за курса на жена му и ни каза, че неговия изпит се взима най-лесно и не би трябвало да имаме проблеми с него, това като шега ли да го разбираме

Приложна математика и информатика

Явно мрази инженери 

Memento Mori!
Една камара глупости се изписаха в темата по адрес на доц. Трендафилов. Задачите на изпита бяха супер лесни, доволно преписваха колегите, а аз мога да кажа, че без проблем изкарах 6
Така че не се оправдавайте, че късал, като не знаеш какво е интеграл очакваш да минеш ли

Така че не се оправдавайте, че късал, като не знаеш какво е интеграл очакваш да минеш ли

Преди няколко години завърших бакалавър и магистратура в енергомашиностроителния факултет. Обаче първата година бях машиностроителен и там ми водеше математика 2 ако не се лъжа. Този човек се оказа много точен и е един от малкото който помня с добро 

Модератор: Подписът е редактиран (I.6)
- MorningEnergy
Аз немога да кажа нищо добро за този човек.
Някъде преди около 6г ми водеше математика 1.
Това не беше изпит а рекет! Този човек е срам за университета, всъщност университета се подиграва със себе си, като позволява да има такива "преподаватели". Колкото повече мизерници има като него в образователната система, толкова повече ще е затънала тя. ТУ-София е университет, който си е (беше) изградил някакво име и реноме и в България и в Европа .В момента преподавателите се гаврят с труда на хората които са го създали като го сасипват.
Някъде преди около 6г ми водеше математика 1.
Това не беше изпит а рекет! Този човек е срам за университета, всъщност университета се подиграва със себе си, като позволява да има такива "преподаватели". Колкото повече мизерници има като него в образователната система, толкова повече ще е затънала тя. ТУ-София е университет, който си е (беше) изградил някакво име и реноме и в България и в Европа .В момента преподавателите се гаврят с труда на хората които са го създали като го сасипват.
Завършил магистър ЕЕЕО -The end of the game..