Справочник на първокурсника!
Moderator: Глобални Модератори
Справочник на първокурсника!
Здравейте колеги,
на този адрес ще намерите електронния вариант на справочника, който се надявам сте взели от канцелариите си при записването си (или ще вземете като се записвате) и вече сте се запознали с него. Дано ви помогне в началните месеци в ТУ.
http://studsavet.com/Pages/spravochnik.aspx
на този адрес ще намерите електронния вариант на справочника, който се надявам сте взели от канцелариите си при записването си (или ще вземете като се записвате) и вече сте се запознали с него. Дано ви помогне в началните месеци в ТУ.
http://studsavet.com/Pages/spravochnik.aspx
- Trinity333
кои са?Trinity333 wrote:Ми то като знам кои са в "PR" отдела...
така като гледам картинките сигурно е онази г-жа, която ръководи или
е сред главните в инженерния дизайн.
Някой да и каже че соца свърши.
Ето аз и го казвам - госпожо реномиран дизайнер, сменете си разбиранията с по-съвременни.
Не обиждам, правя градивна критика.
- Trinity333
Сигурно толкова сте се трогнали от "соц" човечето, че направо сте забравили да четете (или не сте можели по начало). Не виждате ли, че справочникът е правен от студенти, членове на СС (погледнете последната страница). Явно вашите разбирания са изкривени от "соца", защото аз лично нямам чак такива спомени от него. Всеки има право на личен избор и ако не ти харесва, следващия път помогни да го направим по-добре (като всички сте толкова запознати с "PR"-а)!
- ghost_rider
Отнехте им тръпката да търсят 4243-та стая, пфу много лесен им правите живота на тези матуранци(да това са бъдещи инжИнери, които стават студенти на ТУ без много зор, мразя ГИ!).
Иначе добра работа, никога не е късно да откриеш топлата вода
Иначе добра работа, никога не е късно да откриеш топлата вода

Не този който остарява узрява, а този който дее... с времето узряват тикви, а не хора. - Пейами Сафа