Измамни теми за "съдействие" или "помощ" за изпити

Moderator: Глобални Модератори

Post Reply
petur123
Posts: 1
Joined: 13 May 2018, 14:32

Измамни теми за "съдействие" или "помощ" за изпити

Post by petur123 » 18 May 2018, 13:42

Не се връзвайте на подобни теми, защото под "съдействие" или "помощ" се разбира предлагане на фалшива помощ срещу заплащане не немалка сума пари. Не мога да разбера как администратора на форума продължава да държи подобни теми, а трие моите коментари в тях, че това е измама. Няма трудни изпити. Запознайте се как протича изпита и какво представлява и се подгответе. Можете да отидете при преподавателя в приемното му време и да попитате за всичко, което не ви е ясно.

User avatar
Yordan Yordanov
Администратор
Posts: 525
Joined: 18 Jul 2004, 23:28
Skype: sezalski
Location: София - Запад
Contact:

Re: Измамни теми за "съдействие" или "помощ" за изпити

Post by Yordan Yordanov » 18 May 2018, 16:46

Съгласен съм с този призив и го подкрепям. Но няма как да бъдат проверявани всички теми и техните автори, които предлагат "помощ за изпит" - дали става въпрос за измама или за консултации и реална помощ. Ако имате време и желание да поемате такъв ангажимент и да правите такива проверки, може да се обсъди възможност да бъдете модератор на форумите и така да филтрирате предложенията, които са в разрез с нашите правила.

DraganM
Posts: 6
Joined: 12 Mar 2018, 15:58

Re: Измамни теми за "съдействие" или "помощ" за изпити

Post by DraganM » 12 Jun 2018, 17:34

Да, наистина е малко трудно да се провери достоверността на всяко едно твърдение тук във форума, а не бива да има излишно цензура. Остава обаче въпросът от морална гледна точка дали не са си малко виновни и тези, които са тръгнали да плащат на някого друг за помощ с изпитите...
Препоръчвам много хубави уроци по рисуване в София, с които аз кандидатствах и съм много доволен!
Има и възможност за частни уроци по рисуване.

User avatar
ficheva
Posts: 45
Joined: 14 Apr 2018, 15:24
Location: Варна

Re: Измамни теми за "съдействие" или "помощ" за изпити

Post by ficheva » 22 Jun 2018, 13:53

DraganM wrote:Да, наистина е малко трудно да се провери достоверността на всяко едно твърдение тук във форума, а не бива да има излишно цензура. Остава обаче въпросът от морална гледна точка дали не са си малко виновни и тези, които са тръгнали да плащат на някого друг за помощ с изпитите...
Напълно съм съгласна с теб. И двете страни са виновни, но този, който търси помощ с пари под масата е по-виновен… Лично мое мнение.

Post Reply