Купувам книги за C / C++ на български
Moderator: Глобални Модератори
Купувам книги за C / C++ на български
Търся да си попълня библиотеката. Много от преведените на български съм ги чел преди време в английски вариант, но сега искам да си попълня библиотеката с българските им преводи.
Ако имате за продаване, пишете по едно съобщение с името и автора на книжката и съответно състоянието на самата книга. Ако я търся и я нямам, ще я взема. Всякакви книжки за C / C++ изкупувам.
Ако имате за продаване, пишете по едно съобщение с името и автора на книжката и съответно състоянието на самата книга. Ако я търся и я нямам, ще я взема. Всякакви книжки за C / C++ изкупувам.
Re: Купувам книги за C / C++ на български
Ако имаш желание, мога да ти споделя тези 2 книжки на български на PDF, сканирани от мен:
"Практически самоучител по С" - Хърбърт Шилдт
"Програмният език С" - Денис Ричи, Браян Керниган
Смея да твърдя, че са с доста добро качество и се постарах при сканирането и обработването им.
а
EDIT: А, ти си ми писал на лично, съжалявам, не видях.
"Практически самоучител по С" - Хърбърт Шилдт
"Програмният език С" - Денис Ричи, Браян Керниган
Смея да твърдя, че са с доста добро качество и се постарах при сканирането и обработването им.

EDIT: А, ти си ми писал на лично, съжалявам, не видях.

КСИ, 4 курс 

Издирвам в книжен вариант, но и на .pdf е супер.
Благодаря ти, vaslence!
Продължавам да търся в книжен вариант книжки на български за C / C++. Драснете едно ЛС, ако имате за продаване.
Благодаря ти, vaslence!

Продължавам да търся в книжен вариант книжки на български за C / C++. Драснете едно ЛС, ако имате за продаване.
Здравейте,pepiPO wrote:Търся да си попълня библиотеката. Много от преведените на български съм ги чел преди време в английски вариант, но сега искам да си попълня библиотеката с българските им преводи.
изпращам снимка на книга за С++ Практически самоучител от Хърбърт Шилд, Издателство СофтПрес ООД, 2001
Изцяло запазена, с леко пожълтели страници
Ако Ви интересува, пишете ми на carlina17@abv.bg
- Attachments
-
- IMG_20180320_183049.jpg
- (1.52 MiB) Not downloaded yet
@pepiPO
Изпратил съм ти ЛС ако се инетересуваш още от тия книги
Изпратил съм ти ЛС ако се инетересуваш още от тия книги
Ддипломиран инженер...
Все още изкупувам книжки на тема C / C++ програмиране. Пишете на ЛС.
Пратих ти вече 2 ЛС-та ама ти или не ги четеш или само имитираш заинтересуваност от тия книжлета.
Ддипломиран инженер...
Съжалявам, но мислех, че съм ти отговорил. Въпросните ги имам. Също така, търся по-съвременни.
Все още изкупувам книжки на тема C / C++ програмиране. Предлагайте български или английски варианти. Пишете на ЛС.
Все още изкупувам книжки на тема C / C++ програмиране. Предлагайте български или английски варианти. Пишете на ЛС.