Основи на Софтуерното Тестване

Moderator: Глобални Модератори

Post Reply
Академия
Posts: 53
Joined: 08 Apr 2015, 18:41

Основи на Софтуерното Тестване

Post by Академия » 16 Jan 2018, 14:38

Курс "Основи на Софтуерното Тестване" ще стартира на 29 Януари 2018г.

Обучението ще бъде в дневна и/или вечерна форма с обща продължителност от 12 часа. Основи на Софтуерното Тестване е насочен към всички, които желаят да работят и да се развиват в областта на Софтуерното Тестване.

Цената на курса е преференциална: 129,00 лв.

Софтуерното Тестване – Software quality assurance (SQA) – е дисциплина за прилагане на техники и методи за проверка на качеството на софтуера. Главната цел на всеки QA e да потвърди, че процесите, процедурите и техниките използвани при разработката на софтуерни приложения отговарят на всички изисквания и стандарти.

За кого е предназначен курса:

За всеки който желае да изучава и да се развива в областта на Софтуерното Тестване. Не са необходими знания по езици за програмиране. Подходящ е за начинаещи.

В курса се изучават:

основи на софтуерното тестване
типове тестове
методи и техники за тестване
категоризиране и описване на бъгове
документацията съпътстваща тестовия процес – test plan, test case, bug report, …
таблици на решенията (decision tables)
диаграми на състоянията (state diagrams)
Boundary Value Analysis
Equivalence Partitioning
Предвидени са и различни упражнения – изготвяне и попълване на тест план, изготвяне и попълване на тест case, изготвяне на отчети и други.

Ще се научите да работите с таблици на решенията (decision tables), диаграми на състоянията (state diagrams) и да прилагате Boundary Value Analysis и Equivalence Partitioning.

Желаещите да се запишат и обучават в курса е необходимо да се свържат с нас на: 0894 772258 или да ни пишат на nadia@ontarget.bg .

* промоционалната цена не подлежи на допълнителни отстъпки и е валидна при записване за предстоящата група, която започва на 29.01.2018г.

** свободните места за записване в предстоящата група са ограничен брой

Post Reply