MMS Embedded Friday

Moderator: Глобални Модератори

Post Reply
MNKnowledge
Posts: 12
Joined: 29 Jan 2014, 14:48

MMS Embedded Friday

Post by MNKnowledge » 19 Mar 2018, 14:45

MM Solutions AD организират еднодневен embedded workshop на 30 март. Акцентите в него са по-долу, а за да се включите, може да пишете на office@mnknowledge.com до 26 март. ☝️Местата са наистина ограничени, побързайте! :)

• BJT, MOSFET, JFET
• NOT, NAND, NOR, XOR gates
• Completeness of the Boolean functional space
• Oscillator; introduction to that big badass square box called oscilloscope
• Latches / flip-flops; parallel registers (8 bits of memory); shift registers; counters
• Interfacing between different voltage domains, 5V logic, 3.3V logic, 1.8V logic, TTL / CMOS logic levels; tristate logic, L, H and Z levels
• CS signal, OE signal, RD and WR signals, LE signal, CLK signal
• Digital fanout
• All software polling of a GPIO input / driving GPIO output; bit-banging and sampling in real time; driving external circuitry; Whittaker–Nyquist–Kotelnikov–Shannon theorem
• Realtime programming
• All software PWM (LED dimming)
• HW PWM (LED dimming)
• DSP programming (FIR, IIR, phase detection, PLL, clock recovery, PID); Whittaker–Nyquist–Kotelnikov–Shannon theorem in more details
• Verilog and “hardware in software” concept

User avatar
Dedo Mrak
Posts: 136
Joined: 08 May 2005, 14:25
Location: дето живея
Contact:

Re: MMS Embedded Friday

Post by Dedo Mrak » 29 Mar 2018, 11:08

Отявленни мошенници и лъжци са тия от тая скапна фирма МНК.
Ето кво ми пратиха:
======================================
Здравейте,
Пиша ви във връзка с провеждането на MMS Embedded Friday.
Истината е, че събитието генерира сериозен интерес и получихма доста кандидатури като броят им надвиши броят участници, които можем да включим.
Наложи се екипа на MM Solutions да направи селекция на база профилите на кандидатите и и техния опит и интереси.
Тъй като посочените от вас такива не съвпадаха съвсем с дейността на компанията /или не разполагахме с нужната информация за това/, за съжаление няма да успеем да ви включим в предстоящото събитие.
Надявам се, че ще имаме възможността да направим това занапред.
=============================================
Лъжат на дребно да събират лични данни на хората и после ги продават из фирмите.
Писах им да ми изтрият всички мой данни които имат защото е незаконно да ги пазят с години.
Боклуци
Ддипломиран инженер...

MNKnowledge
Posts: 12
Joined: 29 Jan 2014, 14:48

Re: MMS Embedded Friday

Post by MNKnowledge » 19 Jun 2018, 13:59

Здравейте!

Дейността на MNK включва предоставяне на консултации и експертиза в сферата на информационните технологии и съпътстващите им области. Не сме агенция за подбор на кадри, а екипът ни се състои основно от програмисти и юристи с дългогодишен доказан опит в редица български и международни компании и университети.

Разбираме недоволството ви от факта, че не бяхте допуснат до workshop-a, който MM Solutions организираха, но причината за това е, че не покрихте нужните изисквания, които компанията-организатор беше посочила за участниците.

Тъй като разполагаме и с екип от GDPR експерти, сме на разположение да предоставим нужната ви информация и успокоение, че данните ви са достатъчно добре защитени.

Поздрави,
Екипът на MNKnowledge

User avatar
Dedo Mrak
Posts: 136
Joined: 08 May 2005, 14:25
Location: дето живея
Contact:

Re: MMS Embedded Friday

Post by Dedo Mrak » 21 Jun 2018, 21:51

Първо - никъде не съм се съгласявал/подписвал/упълномощявал да ми пазите личните данни. Бъдете така добри и ги изтрийте а също не ща да ме спамите с малоумни мейли. Така че и мейла ми също искам да изчезне от списъка ви за спам чейн. Второ - начина на подбор беше една малоумна анкета с въпроси от сорта - знаете ли ММСол? Кво мислите за тях? Имате ли понятие от ембеддед/контролери/совалки?
И това ако ви е методиката за подбор - язък ви за висококвалфицираните програмисти/юристи дето се хвалите че имате. Тази анкета може само
полуумна ХР-ка с гугъл-транслейт да спретне като я гепне от нечия фирмена страница за регистрация на стажанти. И последно - самата ММСол си има черен списък в който имах късмет да попадна преди има-няма 7-8 години. Това никак не се връзва с GDPR директивите дето толкова се хвалите че
спазвате. Щом бачкате за такава некоректна фирма явно и вие толкова ги спазвате но все тая. Подозирам и че това е главната причина за недопускането ми до смешният ви курс. Щом казвате че не съм квалифициран - така да е. С над 6 години в софтуера/микроелектрониката все още има кво да науча явно от " програмисти и юристи с дългогодишен доказан опит в редица български и международни компании и университети".
П.С. Имам лични познати дето са били в ММ-а...
Ддипломиран инженер...

Post Reply