ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ

ДИСКУСИОННИ ФОРУМИ
В момента е 15 ное 2018, 10:37

Всички времена са UTC+02:00


Language:
ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ - Registration

С влизането Ви в “ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ” (наричан по-долу още “сайта”, “форума”, “ни”, “домейна”, “ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ”, “http://forum.tu-sofia.bg”), Вие се съгласявате със следните условия. Ако не сте съгласни с всички правила, моля не влизайте и/или използвайте “ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ”. Имаме право да променим тези правила по всяко време и ще направим всичко по силите си да Ви уведомим ако това се случи, но въпреки това Ви съветваме да преглеждате правилата редовно, тъй като ползването на “ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ” след като са направени промени в правилата значи, че се съгласявате с тези промени.

Нашият форум е базиран на phpBB (наричан по-долу още “те”, “техният”, “phpBB софтуер”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Teams”) което е форумна платформа пусната под “GNU General Public License v2” (наричан по-долу “GPL”) и може да бъде свалена от www.phpbb.com. phpBB софтуерът само улеснява Интернет базираните дискусии; phpBB Limited не е отговорна за това какво се разрешава и/или какво не се разрешава като съдържание и държание. За повече информация относно phpBB, моля посетете: https://www.phpbb.com/.

Съгласявате се да не публикувате обидни, нецензурни, вулгарни, клеветнически, предизвикващи омраза, заплашителни, сексуално ориентирани, насаждащи етническа омраза и други материали, които нарушават законите на Република България или Международното Право. Ако направите, това може да доведе до незабавното Ви и постоянно изгонване и сезиране на Интернет провайдера Ви, ако това ни се стори наложително. IP адресите на всички мнения се записват за да помогнат за спазването на тези правила. Вие се съгласявате, че “ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ” има правото да премахва, променя, премества или затваря всяка тема, по всяко време по собствена преценка. Като потребител, Вие се съгласявате, че всяка информация, която публикувате ще бъде записвана в база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде споделяна с трети лица без Ваше съгласие, “ТЕХНИЧЕСКИ УНИВЕРСИТЕТ - СОФИЯ” или phpBB не могат да бъдат държани отговорни за хакерски атаки, които могат да доведат до компрометиране на данните.Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
[ GZIP: On ]